onsdag 4. mars 2015

Vellykket overnattingscup for G05

I helgen overnattet nesten 50 gutter fra G05 sammen med et knippe foreldre i Kåffahallen, etter å ha vært gjennom en knallhard 3 timers cup, et gourmet-måltid bestående av pølser og gryterett samt en meget spennende quiz tilrettelagt av sosialkomiteen.

En morgenfrisk gjeng som etter å ha gjennomført 3 timers cup kvelden, før starter dagen med en halvannen times økt på kunstgresset før de ble tatt i mot med åpne armer til en ny Modul 2 økt..

Av Karsten Solberg

Selv om leggetiden for både barn og voksne ble strukket noe (..), og temperaturen i Kåffahallen gikk ned mot det absolutte nullpunkt i løpet av natta, var det meget god stemning, og tilbakemeldingene fra deltakerne har vært meget gode. Da vi spurte noen av guttene hva de syntes om opplegget fikk vi høre at det viktigste å rette opp til neste cup var at arrangementet må strekke seg over hele helgen og ikke bare over et døgn… Vel vel.

Takk til alle foreldre som bidro til arrangementet på ulikt vis (mat, forberedelser, rydding, kjøkkentjeneste, trenere etc). Har aldri opplevd at responsen på å hjelpe til på et slikt type arrangement er så stor at man faktisk måtte si nei til tilbud om hjelp – helt unikt! En spesiell takk til sosialkomiteen v/leder Siv Dovland: Takk for solid planlegging og gjennomføring!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar