tirsdag 1. september 2015

Kampoppsett Anton Sport cup lørdag 5/9 og søndag 6/9

Hei,

da er kampoppsettet for Anton Sport Cup klart: NBNB! Kampene kan endres, sjekk en ekstra gang på fredag at ikke kampoppsettet er endret (slik det ble i vintercupen..)

http://www.profixio.com/matches/anton-sport-cup-2015/k/kl/1003350

Lørdag 5/9 - modul 1 cup - 5erfotball - 8 lag - øvet nivå
Alle lagene våre spiller på lørdag. Lagene heter KFUM Argentina,Brasil, Chile, Danmark, England, Frankrike, Ghana, Hellas. Det alfabetiske mønsteret her er godt kjent for de som har vært på Lunde, men for ordens skyld: Lag 1 er Argentina, Lag 2 er Brasil, Lag 3 er Chile etc.

Hvis noen lag mangler spillere låner vi av hverandre, hver trener tar ansvar for dette.


Søndag 6/9 - modul 2 cup G 2004 - 7erfotball - 4 lag
Modul 2 cupen på søndag har 2 lag på øvet nivå (Real og Bayern) og to lag på middels øvet nivå (Barca og Juve). Roy har ansvar for Barca, Børge for Juve, Dan for Real og Karsten for Bayern. Disse lagene følger de spillergruppene som spiller i G2004-seriespill. Modul 2 spillere som vanligvis ikke spiller seriekamper men som har lyst til å spille kan ta kontakt med Dan eller Karsten så fordeles evt spillere på lag med mest behov.

Kampene går på Hundsund kunstgressbane (ute), adresse Snarøyvn. 83, 1367 SNARØYA

Vi gleder oss til en uke proppfull av fotball. I tillegg til seriespill, trening, akademi og cupdager til helgen er det mange som skal på landskamp på Ullevål senere på søndag kveld, så denne uken blir en drømmeuke...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar