mandag 9. november 2015

NØRHALNE CUP 2016 (5. mai - 7. mai)


EN OPPLEVELSE FOR LIVET
Fotballtur til Danmark for 2005-gjengen!

HVEM, HVA, HVOR? 
Vi i KFUM G05 ønsker å være med på Nørhalne Cup Kristi himmelfartshelgen neste år. På foreldremøtet ble det satt ned en reise- og cup-kommité som jobber videre med dette.

I utgangspunktet ser vi for oss at vi reiser med buss fra KFUM Arena onsdag 4. mai på ettermiddagen, og kjører til Larvik. Derfra tar vi båten over til Hirtshals og kjører videre til Nørhalne.

Vi har mulighet til å stille med flere 7er lag, og hvert lag får spille 6 kamper uavhengig av resultat. Cupen har godt rykte, du kan lese mer om den på:

http://www.norhalne-cup.dk/

ØNSKE OM AT ALLE BLIR MED 
Vi ønsker at dette skal være en sosial, samlende og morsom helg for alle spillere på 2005, uavhengig av ambisjonsnivå i fotball. Derfor har vi ønske om å få med flest mulig på fotballtur til Nørhalne.
 !!!Aller helst hele 05-laget!!!! 

Reise- og Cup-kommitéen vil  komme tilbake med opplegg for overnatting og bespisning, samt andre detaljer og praktisk informasjon, når antall påmeldte er avklart.


FRIVILLIGE/TILSKUERE/TURISTER 
Cup-kommitéen vil være avhengig av at flere voksne (foreldre) er med og passer på barna før, under og etter selve turneringen, så her behøver vi flere frivillige. Dette kan f.eks. innebære å kjøre i bussen sammen med barna, samt overnatte sammen med dem på skole. (Se påmelding under.)

Familier utover de frivillige som vil være med på tur, organiserer dette selv. Det er veldig hyggelig med tilskuere og heiagjeng.


ØKONOMI 
Cupen med total pakke koster ca. kr 3000 pr. spiller (egenandel). Innbetalingen deler vi opp i to rater, med første innbetaling kr. 1000,- på nyåret, og siste innbetaling nærmere avreise.

PÅMELDING/FRISTER/INNBETALING 
For å kunne holde av overnattingssted, buss, båtbilletter etc. må vi nødvendigvis ha en påmelding.

PÅMELDINGSFRISTEN ER SATT TIL 10.12. 2015: 
Hilsen reise- og cupkomiteen
v/Terje Hals (mobil 95 90 03 07)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar