torsdag 17. august 2017

Last ned SPOND app-en, da vel!

Hei,

Dere har sikkert registrert at det kommer invitasjoner fra Spond den siste tiden, og mange av dere har sikkert tatt den i bruk allerede. Spond er en norsk app som flere og flere lag på Kåffa tar i bruk for å lette det administrative arbeidet til trenere og støtteapparat, og etter ønske fra hovedtrenerne har Monica Beckstrøm og Kari-Janne Rand testen den ut siden i våres. Appen har som hensikt å hjelpe ildsjelene i lag og foreninger mer organisering av aktiviteter. Gjøre det enkelt og ha alt samlet på ett sted! Om du ikke har gjort det allerede, last ned app-en du også (for Iphone eller Android) og få full oversikt!

Den fungerer litt som med et Facebook-arrangement,  hvor Spond lar oss opprette arrangementer og enkelt invitere andre, skrive innlegg og dele bilder. Arrangementene kan også legges inn som gjentagende arrangementer, perfekt for ukentlige treninger.

Det er også en betalingsfunksjonalitet i appen, som gjør det enkelt å samle inn penger til lagkasse og påmeldingsavgifter til cuper.

Og det beste, det kan opprettes grupper lagvis, slik at informasjon som kun gjelder det enkelte laget mottar denne informasjonen. F.eks. samkjøring til bortekamper. Foresatte får informasjon og kan svare på barnas vegne. Etterhvert som de blir større kan de svare selv.

Last ned appen her:

https://spond.com/welcome

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar