tirsdag 12. september 2017

Aktiviteter høsten 2017

Kjære alle!

Norway cup-rusen har lagt seg og seriespillet er godt igang etter sommeren. Likevel er det er ikke mer enn en drøy måned igjen før sesongen 2017 er ferdigspilt.

I overgangen fra denne til neste sesong er det noen få holdepunkter, samt andre aktiviteter som det er sannsynlig å regne med;
  •      Nabocup hos Lambertseter, utsatt til senere i høst.
  •     Ham Kam talentcup 20.-22. oktober.
  •     Annet cupspill i perioden oktober/november, vinterserie og futsal

Spillerne vil således få innkallinger til forskjellige av disse tiltakene, uavhengig av lagsstatus per nå.

I første rekke er det sendt ut konkrete innkallinger til Ham Kam talentcup, der vi har meldt på et 7`er og et 9`er lag.Cup`en er den eneste vi noensinne har meldt oss på der det er utelukkende er en ganske skarp nivå 1-tankegang. Uttaket er gjort på bakgrunn av hvem som per i dag anslås til å få mest ut av denne typen utfordring.

Til sesongen 2018 vil det bli satt opp nye lagsfordelinger. Info om dette kommer på høstens foreldremøte (i løpet av september/oktober).

Vi går på en ny runde med Oslo Fotballkrets futsalserie, i tillegg til at det også før neste sesong blir en Vinterserie med andre Oslolag. Begge tiltak vil gå gjennom hele vinteren.

Det kommer altså ikke til å skorte på aktivitet, og hvordan vi balanserer dette på beste måte framover blir et nyttig tema på foreldremøtet.

Disse og flere ting vil gjennomgås på foreldremøte 11. oktober.

Vel møtt!


Dan, Peter og Karsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar