torsdag 30. april 2015

Kåffas A-lag spiller NM kamp mot Stabæk onsdag 6 mai kl 18:00

Denne meldingen gick ut til samtlige trenere og ledere og kan bli en kul opplevelse for store og små.
NM kamp mot Stabæk

Hei alle trenere og ledere

Onsdag 6, mai kl. 18.00 blir det folkefest og NM kamp mot Stabæk på KFUM-Arena.
Dette blir det største arrangementet i klubbens historie og vi ønsker å samle hele Kåffa familien til fotballfest denne kvelden.
For å få det til trenger vi hjelp av dere trenere og ledere til å markedsføre kampen i alle deres kanaler og ikke minst trenger vi hjelp for å kunne gjennomføre arrangementet på en god måte.

Vi ber dere derfor om følgende:

  • Alle treninger onsdag 6, mai avlyses! Vi drar på kamp i stedet
  • Vi ber om at alle lag som ikke spiller kamp stiller med sine spillere i Kåffa drakt på arenaen for å være med på å heie og skape stemning på stadion. Alle barn i klubben kommer inn gratis.
  • Vi har mobilisert vår supporter gjeng «kåffa profetene» som kommer til å gå foran med sang og heiarop. Det tror vi vil være med på å lage tidenes stemning på arenaen.
  • Vi ber alle lag fra årgangene 2008 – 1999 om å plukke ut tre voksne som kan være med på å hjelpe til praktisk med vakthold, parkering, billettsalg ol. Navn og telefonnummer meldes til daglig leder innen fredag 1, mai. Frammøte på kampdag kl. 16.30 på møterommet for fordeling av oppgaver.
  • Alle årganger fra 2008 – 1999 leverer to stk langpannekaker og ca 2 liter vaffelrøre som leveres på kjøkkenet i hallen innen kl. 17.00 onsdag 6, mai. Ber om at navn på de som leverer kaker sendes daglig leder innen 1, mai.
  • Kåffa middag – Det blir mulighet til å kjøpe middag i klubbstua før kampen. Dette blir en fin oppladning til kamp med siste nytt om lagoppstilling og formen til spillerne fra a-lags trenerne osv. Ta med hele familien på et hyggelig måltid med kåffa venner.
  • Pris; kr. 100 fra 12 år og eldre, kr. 50,- for barn 3-12 år.
  • Middag forhåndsbestilles via link på hjemmesiden innen 3, mai.

Fint om dere kan markedsføre dette via websider, facebook osv. Det er lagt ut sak med påmeldingslink på hjemmesiden til klubben eller dere kan gå inn her; http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=424&eventId=21060  

Har dere spørsmål eller innspill er det bare å ta kontakt
mvh

Thor-Erik Stenberg
Daglig leder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar