onsdag 15. april 2015

Ta med laget på Serieåpningen på lørdag 18.april

Lørdag 18.april er det KICK OFF og det er en flott anledning til å ta med deg laget ditt på A-lagskamp på KFUM-Arena.
Vi ønsker å få til heiagjenger og god familiestemning på A-lagskampene.  På lørdag  er det serieåpning mot en av de argeste byrivalene: Kjelsås.  Kampstart kl.16.00.  Alle under 18 år kommer GRATIS inn på A-kampene.

Det er ikke for sent å meld på lag til futsal inne i KFUM-hallen fra kl.12.00-14.00 - Årgangscup - ledere og foreldre fra årgangen danner lag sammen, gjerne menn og kvinner på samme lag. Det er lov med en gjestespiller uansett nivå! Så her kan dere huke inn et sterkt kort!  Frist er onsdag kveld.  Torsdag lager vi kampoppsettet og sender ut til påmeldte lag.  påmelding til Eivind.

Lunsj kl.14.30 er åpen for ALLE trenere og ledere og de som er med i cupen.   Det koster kr.150,- for lunsj og billett til kamp og for deltakelse i cupen.   Ass. A-trener Jørgen Isnes kommer og forteller oss om taktikken for dagen og status for A-laget.
Påmelding til lunsj til Eivind.

Minner også om Trenerseminaret på onsdag 15.april.  Over 60 påmeldte!  Men plass til flere.  Tema er treneren som rollemodell og kampledelse.  Vi starter kl.19.00 med kaffe og rundstykker...  Meld deg på via hjemmesiden vår.   

Hilsen KFUM-Fotball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar