torsdag 23. juni 2016

Sommerhilsen - info om treninger og Norway Cup

Nå nærmer det seg en etterlengtet sommerferie, her er en liten oppsummering av treninger etc


Treninger
Det er ikke M1 trening i dag 23/6
Husk M2-trening på lørdag for de som ikke har dratt på ferie!


Norway Cup
Vi har meldt på 4 lag i Norway Cup basert på de som meldte seg på innen fristen tidligere i vår. Vi har imidlertid bedt om å få stille med et femte lag fordi det var en del gutter som ikke var meldt på. Vi venter derfor med å kommunisere lagene til vi ser om vi får plass til et ekstra lag. Norway Cup starter søndag 31/7, og lagene våre heter KFUM 1-4. Hvis noen trekker seg og vi får med et ekstralag vil det hete KFUM 10.


Treningskamp før Norway Cup
Lambertseter har invitert til treningskamper før Norway Cup slik vi gjorde i fjor. Det vil skje på ettermiddagen lørdag 30/7. Alle som skal spille NC må stille den dagen. Vi kommer muligens også til å gjennomføre en ekstra økt før NC, det sender vi i så fall melding om via bloggen.


Egentrening
Vi har i vår hatt et trikseprosjekt der alle gutta har satt sine egne personlige mål. Sommeren er en ypperlig anledning til å trikse for seg selv eller sammen med andre, og vi som er trenere elsker å få sms'er når noen av gutta har satt nye rekorder.


Ellers vil i trenerteamet takke for en herlig vårsesong der alle har fått spilt masse kamper og forhåpentligvis opplevd mestring og glede. Ha en knall sommer!


Trenerteam G2005Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar