torsdag 23. august 2018

Morgentreninger Tirsdager kl.07.00-08.00

Hei foreldre til Gutter2005!

I januar 2018 startet vi opp et ukentlig tilbud med frivillige morgentreninger en dag i uken før skolestart fra kl. 07.00 til 08.00 for gutter og jenter født 2002, 2003 og 2004. Dette ble startet som et prøveprosjekt, men med en intensjon om å bli et permanent tilbud vi gir til våre spillere i disse aldersklassene. Erfaringen vår gjennom den første perioden er veldig god og de tilbakemeldingene vi har fått har vært positive både fra spillere og trenere. Derfor ønsker vi nå etter sommeren å komme i gang igjen!
2002 årgangen har nå begynt på videregående så det er naturlig at de glir ut og at vi tar inn 2005 årgangen.
Treningene foregår inne i KFUM hallen og vil ha fokus på basis trening/skadeforebygging. Basis styrke program er laget av en ekstern fysisk trener som har fått i oppgave om å hjelpe oss med å løfte den delen av klubbaktiviteten. Alle øvelser gjøres individuelt eller med en partner så her gjør det ingenting om det er stort spenn fysisk eller ferdighetsmessig. Vi tilpasser øvelsene etter hvilket nivå spilleren er på.
Treningene holdes av KFUMs ansatte.
Dette er et godt tilbud til våre spillere hvor vi kan trene på ting vi sjelden gjør i lagsøktene våre. Skadeforebygging og styrketrening med egen kroppsvekt er viktig for at vi skal kunne trene godt i lagene våre og holde oss skadefrie. Spillerne får en god start på dagen og er med på å bygge en flott treningskultur for seg selv og resten av klubben.
Vi starter opp igjen med morgentreninger tirsdag 28 august kl.07.00-08.00. Etter dette blir det fast trening hver tirsdag med mindre annen beskjed er gitt. Vi trener ikke i skoleferier. Det vil i første omgang ikke bli noen påmelding, men vi ønsker at hver gruppe tar en opptelling ukentlig i forbindelse med en av lagets treninger, og at jeg får tilsendt et ca. antall på hvor mange fra deres gruppe som kommer senest dagen i forveien. Det er greit for oss å ha en viss oversikt på hvor mange spillere som kommer slik at vi kan tilpasse oss det antallet. Fint om dere markedsfører dette tilbudet til deres spillere slik at alle er klare over at denne muligheten finnes. Vi gleder oss til å se så mange som mulig tirsdag morgen før
skolestart😊

Sportslig hilsen
Carl-Erik Torp

1 kommentar: